Son Dakika
Müşteri deneyimini ön plana çıkaran MEPA Ltd. Şti. yeni nesil mağazacılık anlayışına ağırlık veren Arçelik, Develi bayiini görkemli bir törenle açtı.
Arçelik‘in Develi’deki yetkili satıcılarından biri olan MEPA Ltd. Şti.’nin yeni konsept mağazası 19 Temmuz Çarşamba günü yoğun katılım ve muhteşem organizasyon ile mehter eşliğinde açıldı.
Develi PTT Müdürlüğü (postane) karşısına açılan MEPA Arçelik bayii açılış törenine Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Arçelik Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü Can Dinçer, Ankara Bölge Müdürü Kayhan Cevher, Satış Müdürü Barış Orbay, Siyasi parti başkanları, STK’lar, Kurum müdürleri, önceki dönem MHP Milletvekillerinden Süleyman Korkmaz, MHP il başkan yardımcısı Seyit Demirezen ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Finansal raporlama alanında dünyanın en prestijlileri arasında yer alan, 4 ödüle layık görülen Arçelik A.Ş. dayanıklı tüketim sektöründe “Altın Ödül”ü kazanırken, “En İyi Faaliyet Raporu Finansalları” kategorisinde “Bronz” ödülü de kazandı.
Arçelik, 2016 yılında “Türkiye’den Başvuru yapan En iyi 20 Şirket” arasına girmeyi başardı.
“Avrupa, Ortadoğu, Afrika Bölgesini En İyi 80 Faaliyet Raporu” sıralamasında ise 35’inci sırada yer alırken,
Develi’de de MEPA Ltd. Şti. sahibi Recep Medeni tarafından Develi halkının hizmetine açıldı.
Açılış töreninde konuşan Arçelik Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü Can Dinçer; Arçelik’in 62 yıldır öncü olduğu mağazacılık anlayışına yeni bir boyut getirdiğini belirterek “21. yüzyılın müşterisi kendini özel hissetmek istiyor.
Mağaza, online, servis ve çağrı merkezi arasında mükemmel bir müşteri deneyimi yaşamayı arzuluyor. Neredeyse bütün müşteriler online platformda gördükleri ürünleri mağazada deneyimlemeyi istiyor. Müşterilerimiz ürünleri denemeden ve ihtiyaçlarıyla örtüştüğüne emin olmadan satın alma kararı vermiyorlar. Perakendecilik dünyasında gelişen bu güçlü akım paralelinde, mağazalarımızda yeni neslin ihtiyacı olan deneyimi sunuyoruz. Çok önemsediğimiz ‘müşteri deneyimini’ müşterimiz ile beraber yaşayacak ve yönlendireceğiz. Bu amaçla mağazada çok fazla ürün göstermek yerine ürünlerin kullanım yerlerine göre yaşam alanları oluşturduk” diye konuştu.
MEPA Ltd. Şti.’ni tebrik ediyor, Develi’ye kazandırmış olduğu Arçelik bayii hayırlı olsun, diyoruz.