Son Dakika
Develi Kaymakamı Murat Duru’dan Polis Ailesine Ziyaret ve Üstün Başarı Belgesi Takdimi
Koronavirüs’e yakalanan 52 yaşındaki sevilen, sayılan Başpolisimiz Tekin Çiçek’in ailesine Develi Kaymakamımız Murat Duru ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyaret sonrası gazetemize konuşan Kaymakam Duru şöyle konuştu; ACILARINI HAFİFLETMEYE ÇALIŞTIK
İlçe emniyet müdürlüğümüzde görev yapan değerli kardeşim Başpolis Tekin Çiçek 6 Şubat’ta Koronavirüs illetini yenemeyip maalesef 52 yaşında hakka yürümüştü. Bugün emniyet müdürümüz ve müftümüzle beraber rahmetlinin iki yavrusunu, eşini ve kayınbabasını Develimizdeki evlerinde ziyaret ettik.
Ziyarette Başpolismiz Tekin Çiçek’in liyakatı ve çalışkanlığı ile hak ettiği ancak tedavi sürecinde veremediğimiz “Üstün Başarı Belgesini” çerçeveletip oğlu ve eşine verdik. Rahmetlinin eşi ve oğlu Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin bu nişanesini evlerinin en güzel yerine unutulmaz bir hatıra olarak onurla asacaklarını ifade ettiler.
Bizler de Başpolisimizin ailesinin acısını bir nebzede olsa hafifletmenin huzurunu yaşadık, dedi.
Haber/CİHAN ÇİMEN