Son Dakika
Develi Güney Aşağı ve Cumhuriyet Mahallelerinin bulunduğu Aygözme semtine yapılan Spor kompleksi Kültür merkezi ve park çalışması mahallelere canlılık getirdi.
Çocuklarımız hiç bu kadar sevinmemişti diyen mahalle sakinleri hep birlikte; Recep Başkan Allah senden razı olsun biz bu parkları hep hayal ediyorduk. Develimize ve mahallemize böyle bir parkı kazandırdınız, teşekkür ederiz diye konuştular.
Recep amcalarına teşekkür eden çocuklardan “Recep Amca Hep Bizimle Ol” sesleri yükseldi.
Belediye Başkanı Recep Özkan yaptığı açıklamada; 10.500 m2 alan içerisinde 5500 m2 Yeşil Alan, 5000 m2 sert zeminde Çocuk Oyun Alanı, Spor Aletlerinin konulduğu alan, Akrilik döşeme, Basketbol sahası, Futbol sahası ve tribünleri, 20 araçlık otopark, Süs havuzu, Gül bahçesi, 4 kamelya, 20 oturma bankı ve metal led aydınlatmalı direk konularak mahalle halkının hizmetine sunduklarını belirtti.
BENZER HABERLER